Gå videre til innhold
Robert Berg, adm. dir., Instabank
Robert Berg, adm. dir., Instabank

Pressemelding -

Kistefos AS gjennomfører investering i Instabank ASA

Instabank annonserte den 11. juli i år at det var inngått en investeringsavtale med Kistefos.

Partene var enige om at Kistefos skulle tegne seg for 26 246 150 aksjer til NOK 1,85,- pr. aksje så fremt Kistefos hadde fått gjennomført en tilfredsstillende Due Dilligence av banken.

Kistefos har nå fullført sin Due Dilligence prosess og den avtalte transaksjonen er gjennomført.

Instabank mottar kr. 48 555 378,- som vederlag for de 26 246 150 aksjene, og aksjene vil bli registrert i Foretaksregisteret og VPS snarest mulig. Når aksjene er registrert vil Kistefos AS ha en eierandel på 9,99 % av Instabank ASA.

Kistefos har i henhold til investeringsavtalen en opsjon på å tegne ytterligere 42 538 418 til samme kurs innen 1. desember 2018.

- Vi er svært fornøyd med å få Kistefos inn som eiere i Instabank, med deres betydelig erfaring fra finanssektoren både i Norge og Europa. Med denne avtalen har vi sikret kapital til å realisere Instabanks ambisiøse planer fremover, sier Robert Berg, Adm. Dir. i Instabank.

Om Kistefos AS

Kistefos er et investeringsselskap heleid av Christen Sveaas. Verdiskaping oppnås gjennom aktivt eierskap og finansiell og industriell ekspertise. Kistefos har større investeringer innenfor bank og finans, telekommunikasjon, IT, shipping, offshore, eiendomsutvikling og andre finansielle plasseringer.

For ytterligere informasjon, kontakt

Adm. dir. Instabank | Robert Berg | + 47 974 85 610

Konsernsjef Kistefos AS | Bengt A. Rem | + 47 23 11 70 00

--

Emner

Kategorier


Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank

Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge