Gå videre til innhold
Per Kristian Haug
Per Kristian Haug

Pressemelding -

Instabank henter ny CFO

Per Kristian Haug går inn i stillingen som CFO i Instabank. Haug hentes fra rollen som CFO i yA Bank og tiltrer stillingen i Instabank 1. september.

Per Kristian har solid erfaring fra bankbransjen etter å ha jobbet som CFO i yA Bank i tilsammen 6 år. Han har før det også flere års erfaring som CFO fra andre selskaper samt betydelig erfaring ifra andre lederstillinger både fra finansbransjen og andre innovative vekstselskaper. Per Kristian er Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Administrerende direktør Robert Berg er svært fornøyd med å ha hentet en betydelig kapasitet på finansområdet som blir en viktig bidragsyter i arbeidet med å realisere bankens ambisiøse planer. 

"Ikke minst vil vi ha nytte av Per Kristians erfaring fra å arbeide innen det Nordiske Finanskonsernet Resursbank. yA Bank har vært en del av Resurs Bank de siste årene. Instabank er svært tydelig på de geografiske ekspansjonsplanene og da har vi vært på utkikk etter en CFO som kan styrke oss i den sammenheng. Det har for øvrig vært viktig for oss at Per Kristian så tydelig deler bankens vekstambisjoner og så er det selvsagt fantastisk at en slik kapasitet velger å satse på Instabank som arbeidsgiver," sier Robert Berg.

"Instabank er en innovativ bank med geografiske vekstambisjoner og et veldig bra team. Instabank har på imponerende kort tid etablert en solid bank med en meget god skalerbar driftsmodell og en tydelig og sterk attraktiv merkevare,” sier Per Kristian Haug.

Etter lanseringen for under to år siden har Instabank allerede rukket å få over 19 000 kunder fordelt på produktene sparing, lån og forsikring i Norge og Finland. Den digitale banken har også tatt en sterk posisjon innen salgsfinansiering med samarbeidsavtaler med blant annet Skeidar, Power og Eplehuset.

Emner

Kategorier


Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge