Gå videre til innhold
Robert Berg, CEO Instabank
Robert Berg, CEO Instabank

Pressemelding -

Instabank andre kvartal 2022 – rekordhøy vekst i boliglån

Instabank leverer igjen meget sterke tall. I andre kvartal 2022 oppnådde Instabank en vekst på 290 MNOK i boliglån som er den høyeste kvartalsveksten siden banken startet med produktet for 2 år siden.

  • Instabanks boliglånsprodukt, som ble lansert for to år siden, ha vist seg å være en attraktiv og enkel løsning for de som ønsker å refinansiere usikrede lån og er boligeiere. I tillegg er det mange kunder som ønsker et tilleggslån i boligen sin for finansiere oppussing og andre oppgraderinger av boligen, sier Robert Berg i Instabank

Den totale veksten i utlån var også rekordhøy med en økning på 398 MNOK.

Kontaktpersoner:

Robert Berg, CEO, robert.berg@instabank.no

Per Kristian Haug, CFO, perkristian.haug@instabank.no

Related links

Emner

Kategorier


Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge