Gå videre til innhold
Instabank CEO Robert Berg
Instabank CEO Robert Berg

Pressemelding -

Instabank og Eplehuset inngår samarbeid som skaper digital begeistring

Instabank og Eplehuset inngår samarbeid og lanserer Eplehuset Oppdatert. Den nye finansieringsløsningen gjør at du til enhver tid kan ha tilgang til de nyeste Apple-produktene for en lav fast månedspris. Avtalen gjelder finansiering av iPhone, iPad, Apple Watch og Mac-maskiner med bytterett i Norge.

Samarbeidet trådte i kraft 22. mai 2018 og gjelder alle Eplehusets butikker rundt om i landet. For en fast månedspris kan forbrukerne bytte inn sine produkter innen en avtalt tid. En iPhone kan byttes inn etter ett eller to år, en iPad etter to og Mac etter tre år. Ønsker du derimot å bytte ut produktet ditt tidligere eller senere enn avtalt, beregnes en ny månedspris med bakgrunn i produktets verdi på det tidspunktet.

Digital begeistring

Dagens forbrukere følger den teknologiske utviklingen og er i stor grad interessert i hyppigere utskifte av sine produkter fordi det stadig introduseres nye Apple-modeller på markedet.

- Dette er en utvikling som allerede finnes og vi ønsker å komme med et konsept som tar høyde for det. De eldre modellene som blir byttet inn blir reparert og solgt på nytt, og det betyr god resirkulering av forbrukerelektronikk. Dette er noe vi håper vi kan benytte oss av på flere områder, sier administrerende direktør i Instabank, Robert Berg.

Instabank er en ny bank med fokus på gode brukeropplevelser og en del av bankens strategi er satsningen på kjøpsfinansiering, både digitalt og gjennom retail-og detaljhandel.

- Fokuset ligger på forbrukerne, og vi er glade over samarbeidet med Eplehuset, som vi anser som en sterk partner som jobber både bevisst og målrettet, forteller Berg.

Kjedesjef på Eplehuset, Espen Berger forteller at de har stor tro på det de anser som et etterspurt konsept.

- Det handler ikke lenger om å kjøpe kun enkeltprodukter, nå kan man skreddersy sin egen teknologipakke. Vi mener fleksibiliteten og mulighetene man får med Eplehuset Oppdatert er det som gjør produktet unikt, og derfor vil være en interessant løsning for mange. Og ved lansering av et nytt produkt betyr det mye å ha med positive, fremoverlente samarbeidspartnere som er villige til å være med å utvikle ny teknologi. Det setter vi stor pris på, og vi ser frem til å bygge opp dette produktet sammen med Instabank, forklarer Berger.

For mer informasjon: https://oppdatert.eplehuset.no/ 

Related links

Emner

Kategorier


Om Instabank

Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Om Eplehuset

Eplehuset er Norges største Apple-forhandler med 22 butikker og nettbutikk. Kunnskap, inspirasjon, begeistring og miljø er våre kjerneverdier og grunnlaget for vår virksomhet. Eplehuset er et helnorsk selskap med hovedkontor i Trondheim. Kjeden hadde i 2017 over NOK 1 milliard i omsetning.

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge