Gå videre til innhold
Skeidar og Instabank signerer distribusjonsavtale og strategisk eierskap

Pressemelding -

Skeidar og Instabank signerer distribusjonsavtale og strategisk eierskap

Instabank og SkeidarLiving Group (Skeidar) har signert en strategisk avtale som innebærer at Instabank får enerett på distribusjon av finansieringsprodukter i Skeidar-gruppen, samtidig som Skeidar kjøper 10 prosent i Instabank gjennom en rettet emisjon. Denne vil bli gjennomført i løpet av oktober 2017.

Ifølge avtalen kjøper Skeidar totalt 20 millioner aksjer i Instabank til kurs 2 kroner, og er samtidig forpliktet til å delta med sin relative andel i neste kapitalutvidelse, til markedskurs.

Fra 1. januar 2018 vil Instabank ha eksklusiv distribusjon av finansieringsløsninger til kunder i Skeidar-gruppen. Digitalbanken vil i samarbeid med Skeidar utvikle nye og kundevennlige finansieringsprodukter tilpasset kjedens virksomhet, og disse vil bli lansert suksessivt gjennom 2018.

Adm. dir. Robert Berg i Instabank sier: – Vi er svært fornøyd med denne avtalen, som er forhandlet frem gjennom lengre tid. Skeidar er en kjent og respektert merkevare og selskapet har distribusjon over hele Norge. Vi føler oss trygge på at Skeidar vil ha en sterk utvikling i årene som kommer, og vi mener at avtalen er et helt riktig strategisk valg for Instabank.

Styreleder Thomas Berntsen i Skeidar sier: - Vi har stor tro på samarbeidet med Instabank. Skeidar ønsker å tilby sine kunder markedets beste løsninger og produkter innen finansiering. Instabank fremstår som både forretningsmessig og teknologisk dynamiske når det gjelder å utvikle moderne og fremtidsrettede løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov.

Avtalen forutsetter godkjennelse i en ekstraordinær generalforsamling i Instabank 4. oktober.

Om SkeidarLiving Group

SkeidarLiving Group AS er Norges største privateide selskap innen salg av møbler og interiør. Gjennom møbel- og interiørkjeden Skeidar, er selskapets strategi å tilby «Alt til hus og hjem», gjennom et bredt sortiment av norske og internasjonale merkevarer med høy kvalitet til lave priser.

Skeidar er landsdekkende og har pr. september 2017 50 møbel- og interiørvarehus med et samlet salgsareal på over 200 000 m2 og en omsetning i 2016 på ca.2 100 MNOK. Butikknettet strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør med hovedkontor lokalisert i Vestby kommune.

Skeidar eies med 72% av familien Andresen som startet møbelproduksjon allerede i 1912, og drives i dag av Martin Andresen.

For ytterligere informasjon, kontakt

Adm. dir. Instabank | Robert Berg | + 47 974 85 610

Styreleder SkeidarLiving Group | Thomas Berntsen | + 47 957 46 000

Emner


Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Pressekontakt

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge