Gå videre til innhold
Instabank ledergruppen: Egil Botnen, Robert Berg. Farzad Jalily, Eivind Sverdrup, Lauren Pedersen og Gard Haugen
Instabank ledergruppen: Egil Botnen, Robert Berg. Farzad Jalily, Eivind Sverdrup, Lauren Pedersen og Gard Haugen

Pressemelding -

Instabank, Power og Finance Technology lanserer innovativ retail finansieringsløsning

Instabank og elektronikkjeden Power har nylig inngått en avtale om finansiering av mobiltelefoner med bytterett. Konseptet har fått navnet PowerXchange. Avtalen vil gjelde for alle Power-butikker i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Tanken er at kundene, ved å betale en lav fast pris hver måned, kan bytte mobil allerede etter 12 måneder om de ønsker det. Da har man alltid den nyeste og beste mobilen til en fornuftig månedlig kostnad.

– I dag, hvor den digitale utviklingen går fort, og det stadig kommer nye modeller på markedet, ønsker brukeren å bytte mobil oftere. Med bytterett på mobil kan den gamle telefonen enkelt byttes inn med en ny i hvilken som helst Power-butikk, sier administrerende direktør Robert Berg i Instabank.

Avtalen er allerede innført i alle Power-butikker i Norge.

– Fra mai vil avtalen også gjelde for Finland, før de andre nordiske markedene følger etter, sier Berg.

Instabank ASA er en ny norsk digital bank som ble lansert i 2016. Power, som tidligere var Expert, har i dag rundt 200 butikker i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Tenker nytt

– Vi satser på at vi med tiden også kan utvide samarbeidet til andre produkter og bedriftsmarkedet, sier Robert Berg.

Han mener fremtiden ligger i innovasjon og nytenkning.

– Dagens mobilbrukere er i stor grad vant til å ta i bruk ny teknologi. De kjøper ikke en mobil for at den skal vare livet ut, og ikke en gang for flere år, men ønsker å fornye den regelmessig, sier Berg.

- Når kundene først er opptatt av hyppige skifter er vi glade for å kunne levere et helhetlig konsept som ivaretar retur av mobilene slik at de finner nye eiere eller blir resirkulert på en måte som ivaretar vårt felles miljøansvar.

Ledende teknologi- og konseptleverandør

En sentral samarbeidspartner for Instabank i dette konseptet er Finance Technology AS som leverer ledende teknologi- og konseptløsninger. Finance Technology har utviklet front-løsningene som benyttes i butikkene, og i tillegg knytter de aktørene i konseptet sammen via deres tekniske hub plattform.

Instabank og Finance Technology er gjennom en inngått samarbeidsavtale sikret gjensidige eksklusive rettigheter som partnere i de markeder og for de produkter partene opererer, samt fortrinnsrett til nye markeder og produkter i Europa.

Emner


Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge