Gå videre til innhold
Instabank lanserer "Hvem er du" testen

Pressemelding -

Instabank lanserer "Hvem er du" testen

Våre økonomiske vaner baserer seg ofte på våre personlighetstrekk. Idag lanserer Instabank en 2-minutters online test utarbeidet i samarbeid med InsightOne, for å la folk kartlegge hvilken økonomisk type de er. Basert på kategoriene kan Instabank tilby skreddersydde tips, tilbud og innhold.

Kundesjef hos Instabank, Helge Midttun, prater med kunder hver eneste dag og prøver å hjelpe dem forstå deres personlige økonomi og lære dem mer om produktene og tjenestene som er tilgjengelige for dem.

– En ting jeg har erfart er at man ofte har forutinntatte meninger om andre basert på utseende, alder, klesstil, og når det gjelder økonomiske vaner skal vi ikke alltid dømme en bok etter sitt omslag, forteller han.

Midttun tok derfor turen ut i Oslos gater for å avsløre om vi er så fordomsfulle som vi tror.

– Vi stilte forbipasserende noen typiske spørsmål relatert til ulike personligheter og ba dem gjette om vedkommende har seilbåt eller campingvogn, ser på Skavlan eller Paradise Hotel, osv. Målet var å vinkle det humoristisk og jovialt, samt å ufarliggjøre det å gå inn å ta testen, forklarer Helge.

Hvilken kategori havnet Midttun selv i?

– Selv havnet jeg nok i en krysning mellom «ambisiøs og ressurssterk» og «livsnyter», sier Helge.

Er det noen ting som stort sett alle har til felles?

– Alle ønsker tydelig og enktelt språk, rask service, rimelige priser … og stort sett alle vil gjerne vinne en iPhone X!

Ta testen på https://instabank.no/hvemerdu/, og tar du den før 27. juni så kan du være med i trekningen av en splitter ny iPhone X.

Interessert i å lese mer om hvordan Instabanks test ble utarbeidet i samarbeid med InsightOne? Besøk Instabanks blogg for mer informasjon; https://instabank.no/blogg/slik-lagde-vi-hvem-er-du-testen

Related links

Emner


Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge