Gå videre til innhold
Foto: Envato Elements
Foto: Envato Elements

Pressemelding -

Instabank lanserer bilforsikring

Instabank har lansert en av markedets enkleste løsninger for å beregne pris på bilforsikring. Den nye løsningen lar deg også sammenligne tilbudet mot prisen du betaler i dag – det hele er gjort på ett minutt.

- Mange kan spare mye penger på å sjekke prisen på bilforsikringen sin regelmessig, men fordi det ofte fremstår som tidkrevende og komplisert gjør de færreste det. Resultatet er at man ofte betaler for mye i bilforsikring, forteller Robert Berg, CEO i Instabank.

Instabank har endret på dette ved å lansere en helt ny løsning der man kun fyller ut personnummer og navn. Løsningen finner deretter bilen eller bilene dine om du har flere og gir deg tilbud. Da kan du enkelt sammenligne med prisen du betaler i dag. Alt du trenger er BankID med brikke eller på mobil.

- Du trenger ikke å huske registreringsnummer eller annen detaljert informasjon om bilen, og du trenger ikke å besøke forsikringsselskapet du har fra før. På kun ett minutt har du fått et tilbud og kan direkte sammenligne det mot prisen du betaler i dag, forteller Berg.

- Dersom du bestemmer deg for å bytte forsikring tar resten av prosessen ett minutt til, og deretter ordner vi resten for deg. Enklere blir det ikke, sier Berg, som også kan opplyse om at flere av de første kundene som har testet løsningen også har valgt å bytte til Instabank bilforsikring.

Som heldigital bank har Instabank gode brukeropplevelser og enkelhet som viktige kriterier når nye løsninger skal utvikles. Det har vært helt sentralt for Instabank Bilforsikring, som er utviklet sammen med Digisure - et insuretech selskap som skal utfordre den etablerte forsikringsbransjen. Resultatet har blitt en nyskapende løsning for beregning og kjøp av bilforsikring.

- Vi er utrolig glade for at Instabank har tatt dette steget sammen med oss. Forsikring skal være enkelt, forståelig, og ikke minst tilgjengelig. Instabank, med sin digitale modell, er for oss en perfekt match for å utvikle morgendagens forsikringsløsninger, sier Roger Slinning, CEO i Digisure.

Du må ikke være kunde i Instabank fra før for å få Instabank Bilforsikring. Tilbudet er tilgjengelig for alle via www.instabank.no/forsikring/bil

Emner

Kategorier


Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge