Følg Instabank

Instabank ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market

Pressemelding   •   aug 17, 2020 10:26 CEST

Instabank ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market på Oslo Børs.

– Gjennom noteringen på Børsen ligger alt nå til rette for at nye og eksisterende aksjonærer kan være med og realisere våre vekstplaner. Vi er nå på en anerkjent markedsplass, og vi får løftet kjennskapet og profilen til banken blant investorer, forretningspartnere, leverandører og kunder, sier Robert Berg, adm. direktør i Instabank.

Heldigital bank
Instabank er en heldigital bank som tilbyr lån, sparing og forsikring til kunder i Norge, Sverige og Finland. Banken tilbyr også betalingsløsninger til bedrifter.
– Vi har tatt strategiske grep for å bli en attraktiv paytech-partner for bedrifter som vil utvikle sin forretningsmodell. Som en heldigital, kostnadseffektiv bank har vi et sterkt konkurransefortrinn i dette markedet, sa Berg da banken presenterte kvartalstall torsdag forrige uke.

Se video fra noteringen her: https://www.youtube.com/watch?v=v1qP6qDkH4E

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.