Gå videre til innhold

Pressemelding -

Thor Hushovd debuterer i trehjulssykkelritt

Se filmen av trehjulssykkelrittet fra sist helg, hvor Thor Hushovd, tidligere verdensmester i sykling, konkurrerte mot barn for å skape engasjement for No Finish Line Oslo arrangementet i neste uke.

Hva er No Finish Line Oslo?

No Finish Line Oslo er et enkelt løp på 800m som er åpen for alle. For hver runde som fullføres gir sponsorer som Instabank ti kroner til Stine Sofies Stiftelse og deres arbeid for en barndom uten vold og overgrep.

“Alle barn har rett til en barndom uten vold! Derfor har vi i Instabank valgt å støtte opp om No Finish Line og det fantastiske arbeidet som Stine Sofies Stiftelse gjør for å sikre barn en trygg barndom uten vold og overgrep”, sier banksjefen i Instabank, Robert Berg.

Meld deg på

Arrangementet går fra 20.-23. september, på Rådhusplassen i Oslo. Banen er åpen døgnet rundt og man går eller løper så mange runder man vil. No Finish Line Oslo skal være et hyggelig og engasjerende arrangement for store og små. Meld deg på her.

Hvem vant trehjulssykkelrittet?

Se filmen for å finne ut om Thor tok hjem seieren i trehjulssykkelrittet eller om barna vant denne gang.

Emner


Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge