Gå videre til innhold
Robert Berg,  adm. dir., Instabank
Robert Berg, adm. dir., Instabank

Pressemelding -

Instabank lanserer sparekonto i Sverige

Snaue to måneder etter lanseringen av utlånsvirksomhet i Sverige åpner Instabank nå også for sparekontokunder.

"Som i Norge og Finland vil Instabanks kunder i Sverige nå få en av de aller beste rentene i markedet - på både lån og spareprodukter" sier Instabanks adm. dir. Robert Berg.

Renten på innskudd i Sverige vil være 0,70 % på beløp opptil 1.000.000 SEK som er konkurransedyktig i det svenske markedet. For beløp mellom 1.000.000 og 2.000.000 millioner SEK vil renten være 0,50 %, og for beløp mellom 2.000.000 og opptil 5.000.000 SEK vil renten være 0,20 %.

I tillegg til gunstig rente på sparing tilbyr Instabank:

  • Ikke noe minimumskrav for innskudd
  • Ingen begrensninger i antall uttak
  • Ingen bindingstid

Innskudd i Instabank i Sverige er dekket opptil €100 000 av Bankenes sikringsfond som Instabank er medlem av i Norge. Dette betyr at sparekontokunder også i Sverige er dekket av denne garantien.

Instabank åpnet for utlånsvirksomhet i Sverige i desember 2018, og betjener det svenske markedet i tillegg til Norge og Finland fra kontorlokalene på Skøyen i Oslo.

Emner


Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge