Gå videre til innhold
Instabank lanserer i Sverige

Pressemelding -

Instabank lanserer i Sverige

Instabank har denne uken lansert utlånsvirksomhet i Sverige.

Geografisk ekspansjon er en sentral del av Instabank sin vekststrategi og denne uken tar banken et nytt viktig steg ved å lansere i et tredje marked, Sverige.

- Det er flere likhetstrekk mellom Norge og Finland, hvor vi opererer i dag, og Sverige ble da det naturlige neste steg for oss, sier adm. dir. i Instabank Robert Berg. - Sverige er et stort marked med mye potensial hvor vi har klart å kapitalisere på eksisterende infrastruktur og ressurser, fortsetter Berg. - Vi er stolt av å kunne lansere i Sverige på rekordtid, og tradisjonen tro foran vår opprinnelige plan som var lansering i 1. kvartal 2019.

- Vi har utviklet en smidig og skalerbar løsning som sammen med et dedikert og meget kompetent team gjør det mulig for oss å levere mer på kortere tid enn de fleste andre banker, sier Berg. - Dette er også en av fordelene vi tilbyr våre kunder, en brukervennlig, heldigital bank som jeg mener gir den beste kundeopplevelsen.

Banken har flere nøkkelpersoner med svensk bakgrunn som sammen med bankens øvrige ressurser, vil fokusere på det svenske markedet fra kontorlokalene på Skøyen i Oslo.

Instabank har levert gode resultater etter lanseringen i Norge i 2016 og Finland i 2017, med et totalt kombinert utlånsvolum på over 2,2 milliarder NOK pr. Q3 2018. Banken annonserte også nylig at Kistefos AS har økt eierskapet i banken til 22,6 %.

- Det er flott å kunne runde av et meget godt 2018 med å lansere i Sverige, sier Berg. - Vi vil starte forsiktig og bruke de neste ukene til å finjustere våre løsninger – slik at vi kan skalere opp utover i 2019, konkluderer han.

Det er foreløpig åpnet for å sende lånesøknader direkte på instabank.se og gjennom to utlånsagenter med flere planlagt for nyåret.

Emner

Kategorier


Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge