Gå videre til innhold
Foto: @bildbyrån
Foto: @bildbyrån

Pressemelding -

Tren med Amalie Iuel til inntekt for årets TV-aksjon og Barnekreftforeningen

26.september kan alle som vil trene med hekkeløper Amalie Iuel på Bislett Stadion. Inntektene går uavkortet til TV-aksjonen og Barnekreftforeningen.

Sammen med Norges Friidrettsforbund og Barnekreftforeningen har Instabank gleden av å invitere alle treningsglade til en unik treningstime med hekkeløper Amalie Iuel på Bislett Stadion torsdag 26. september.

Arrangementet vil bidra til å samle inn midler til TV-aksjonen 2024, som i år setter fokus på kampen mot barnekreft.

Tid: Torsdag 26. september kl. 18.00 – 19.00

Sted: Bislett Stadion

For å delta i treningstimen kan du velge mellom to påmeldingsavgifter: 100 kroner eller 300 kroner. Alle inntekter går uavkortet til TV-aksjonen og Barnekreftforeningen. Som en ekstra motivasjon vil Instabank matche den samlede summen fra påmeldingsavgiften med et like stort beløp, som også går til TV-aksjonen

- Dette er en flott anledning til å kombinere fysisk aktivitet med en meningsfull innsats for en god sak. Jeg gleder meg til å treffe mange sprekinger på Bislett torsdag 26. september og kan love både nyttige løpetips og god stemning, sier Amalie Iuel.

Instabank har gjennom flere år hatt et nært samarbeid med Barnekreftforeningen, og har siden 2023 vært hovedsponsor for Norges Friidrettsforbund.

- Vi i Instabank har valgt å ta en aktiv rolle når det gjelder samfunnsansvar, der barns velferd og fysisk aktivitet er to helt sentrale fokusområder. Denne dagen gir oss en unik mulighet til å kombinere to engasjement som er svært viktige for oss. Vi håper at mange vil melde seg på treningstimen og bidra til en viktig sak samtidig som de får en flott opplevelse med Amalie Iuel på Bislett Stadion sier Robert Berg, CEO i Instabank.

Treningsøkten med Amalie passer for alle – uansett form og alder. Du kan melde deg på via VIPPS: # 941117

Vi ser frem til å se deg på Bislett Stadion den 26. september!

Om Instabank:
Instabank er en digital bank som tilbyr enkle og fleksible finansieringsløsninger for personkunder og bedrifter. Vårt mål er å gjøre banktjenester enklere og mer tilgjengelig for alle. Vi er stolte av å kunne bidra til samfunnet gjennom initiativer som støtter viktige saker som Barnekreftforeningen og TV-aksjonen.

Om TV-aksjonen:
TV-aksjonen er en årlig innsamlingsaksjon i regi av NRK, som samler inn midler til ulike humanitære formål. I 2024 går pengene til Barnekreftforeningen, som skal etablere familiehus ved sykehus i fire norske byer. Her kan barn med alvorlig sykdom og familien deres bo sammen mens barnet får behandling.

Related links

Emner

Kategorier


Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo.

Instabank - Nordens utfordrerbank, er dedikert til å forbedre bankopplevelsen for både bedrifts- og privatkunder. Vi tror på å utfordre etablerte normer og finne smidige løsninger der andre skaper kompleksitet. Vårt mål er å gjøre hverdagen litt lettere for våre kunder gjennom bedre produkter, teknologi og personlig kontakt. På kort tid har vi derfor oppnådd en sterk posisjon i det nordiske markedet og er stolte av å ha over 85 000 kunder som har valgt oss for deres låne- og innskuddsbehov.

For mer informasjon: instabank.no | Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank

Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge