Gå videre til innhold
Jørgen Rui blir ny Markedsdirektør i Instabank

Pressemelding -

Jørgen Rui blir ny Markedsdirektør i Instabank

Jørgen Rui går inn i stillingen som CMO (Chief Marketing Officer) i Instabank. Rui har over 15 års erfaring fra salg og markedsføring, hvorav 12 år er fra bank og finansbransjen hvor han har holdt forskjellige roller i Santander Consumer Bank og vært markedsdirektør i yA Bank (nå en del av Resurs Bank).

"Jeg har fulgt med på Instabank siden oppstarten i 2016, og er imponert over hvor raskt banken har etablert seg på det nordiske markedet innen etablerte produktkategorier og gjennom nyskapende løsninger som tilfører verdi for både kunder og partnere", sier Rui. "Jeg opplever at Instabank har en god strategi for videre vekst, med blant annet planer om nye betalingsløsninger og pantelån utover våren. Det strategiske fundamentet, i kombinasjon med en moderne teknisk plattform og en handlekraftig organisasjon, ser jeg veldig frem til å være en del av", sier Rui.

Ruis spisskompetanse på distribusjons- og CRM strategi, merkevarebygging og digital markedsføring vil være en viktig del av bankens vekst fremover. I tillegg til å fokusere på videreutviklingen av bankens etablerte produkter og distribusjonskanaler vil Rui også ha fokus på utviklingen av nye konsepter og løsninger.

"Vi er svært fornøyd med å få Jørgen med på laget", sier banksjef Robert Berg, "med hans lange erfaring fra markedsføring i bank- og finansbransjen er jeg ikke i tvil om at Jørgen vil være en viktig pådriver for Instabanks videre vekst i Norge og Norden."

Rui holder en Master of Science i Marketing, Strategy fra Handelshøyskolen BI.

Emner


Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Pressekontakt

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge