Gå videre til innhold
Robert Berg, CEO og Robert Leinders-Krog, CCO Instabank ASA
Robert Berg, CEO og Robert Leinders-Krog, CCO Instabank ASA

Pressemelding -

Internasjonal merkevareleder blir Chief Commercial Officer i Instabank

Robert Leinders-Krog, tidligere leder for The Brand Project og styreleder i Oslo Venture Company tiltrer som Chief Commercial Officer i nyopprettet stilling i ledergruppen i banken fra 1. august. Robert tar med seg mer enn 20 års erfaring som strategisk rådgiver for merkevare, forretningsstrategi og kommersialisering for både startups og store internasjonale konsern, og har hatt nøkkelroller i flere globale merkevarer.

Rollen som CCO har et spesielt fokus på vekst og økt lønnsomhet, både gjennom internasjonal ekspansjon, utvikling av innovative produkter og konsepter, samt ved å drive frem nye løsninger for både nærings- og privatkunder.

"Instabank skal være en utfordrer, og fremover skal banken bli en enda sterkere, synligere og viktigere aktør for næringslivet og fortsette å være en smidig leverandør av gode finansielle produkter og løsninger for privatkunder." sier Robert. "Denne banken har begynt på en svært spennende vekstreise, med fokus på flere land, flere produkter og flere målgrupper - uten å miste lettheten og smidigheten som selskapet er bygd på. Her måtte jeg bare bli med, og jeg gleder meg skikkelig!"

"Vi er utrolig glade for å få Robert ombord i Instabank," sier Robert Berg, administrerende direktør i banken. "Hans omfattende erfaring og ekspertise innen kommersiell utvikling vil være uvurderlig for vår videre vekst. Vi ser frem til å samarbeide med Robert for å styrke vår posisjon i markedet og drive lønnsom vekst."

Med sin internasjonale bakgrunn som en erfaren leder og rådgiver, kombinert med sin dype forståelse for markedstrender og strategisk vekst, er Robert Leinders godt rustet til å være med på reisen frem mot å løfte Instabank til nye høyder.




Emner


Instabank er den nordiske utfordreren. En innovativ digital bank som tilbyr enkle og fleksible finansielle løsninger til kunder i det nordiske markedet. Vi tror på å utfordre etablerte normer og skape enkelhet der andre tilbyr kompleksitet. Vi skal gjøre livet litt lettere - for både næringslivet, og private kunder.

For mer informasjon: instabank.no | Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank

Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge