Gå videre til innhold
Instabank har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked.
Instabank har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked.

Pressemelding -

Instabank styrker posisjonen ytterligere innen innsikt og analyse

Instabank har valgt Provenir sin skybaserte plattform for risikoanalyse og beslutningstaking i låneprosesser. Dette gir en heldigital sanntidsopplevelse for forbrukeren. 

Banken samarbeider nå med Provenir for å overføre strukturerte, samt ustrukturerte, datakilder til bankens analysemodeller.

- Hele vår markedstilnærming er basert på å forenkle banktjenester. Noe av det viktigste vi gjør i dette arbeidet er å sørge for en rask og enkel kundeopplevelse; i alt fra første klikk på våre nettsider til oppfølgende kommunikasjon og prosesser, sier banksjef Robert Berg. - Plattformen fra Provenir gir oss muligheten til å levere en hurtig og fleksibel opplevelse i forbindelse med utlån. I praksis betyr dette at en potensiell kunde enkelt kan søke om et lån på mobilen i lunsjen, motta svar direkte, og (som regel) ha pengene tilgjengelig på konto når han er ferdig på jobb for dagen.

Instabank benytter seg av plattformens fleksibilitet og skaleringsmuligheter i utvikling av nye produkter og ved inntreden i nye markeder. – Vi er avhengige av et godt system for analyse og beslutningstaking i vår bransje, slik at vi kan tilrettelegge og justere logikken og vår kredittpolicy i henhold til markedet og veksten til banken. Provenir gir oss full kontroll over prosessen – i alt fra analyse og operasjonalisering av modeller, til visualisering av resultater, fortsetter Berg.

- Provenir Cloud vil gi Instabank et fortrinn i et digitalt utlånsmarked hvor konkurransen nå hardner seg til over hele Europa, sier Paul Thomas, Managing Partner i Provenir. – Vi forstår viktigheten av å være markedsledende på digitale utlån for en utfordrer som Instabank, og vi er stolte over at de har valgt oss som samarbeidspartner i sitt arbeid for å levere en overlegen kundeopplevelse. 

Om Provenir

Provenir gjør risikoanalyse raskere og enklere for finansinstitusjoner. Vår skybaserte plattform for risikoanalyse og beslutningstaking er et kraftig verktøy som kan kobles til mange ulike kanaler, integrere med ulike datakilder og operasjonalisere dette til hvilken som helst analysemodell.

Vi bistår våre kunder ved å levere systemer for å analysere søknader med en høyere effektivitet, og muliggjøre økt salg gjennom risikovurderinger og beslutningsprosesser i sanntid. Våre kunder består av et bredt spekter av aktører innenfor finansielle tjenester, alt fra produkter relatert til forbrukslån, kredittkort, betalingsløsninger, ecommerce og bilfinansiering. Provenir sitt hovedkontor er lokalisert i Parsippany, New Jersey – og har filialer i New York, London og Leeds. Les mer på provenir.com 

Emner


Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Pressekontakt

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge