Følg Instabank

Instabank setter opp renten på innskudd

Pressemelding   •   mai 30, 2017 17:35 CEST

Vi hever innskuddsrenten til 2,0 prosent.

Vi har besluttet å heve innskuddsrenten på bankens sparekonto til 2,0 prosent. Økningen på 0,1 prosentpoeng skjer 31.05.2017 både for nye og eksisterende kunder.

Renten gjelder fra første krone og opp til 2 millioner. For innskudd over 2 millioner beholdes renten uendret på 0,5 prosent.

- Hos Instabank skal det være enkelt å være kunde. Det er derfor viktig for oss at kundene er trygge på at banken tilbyr en stabil høy rente over tid på vår sparekonto. Vi følger daglig med på markedet og vil påse at vi alltid tilbyr et meget godt alternativ til kunder som ønsker høy rente uten begrensinger og kompliserte vilkår på sin sparekonto, sier banksjef Robert Berg ifølge meldingen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Robert Berg, banksjef
Tlf: +47 97 48 56 10

Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank tilbyr gunstige spareprodukter og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye tjenester og produkter som skal forenkle måten forbrukere bruker banktjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram