Gå videre til innhold
Banksjef Robert Berg har store forventninger til samarbeidet med Aker Yachts
Banksjef Robert Berg har store forventninger til samarbeidet med Aker Yachts

Pressemelding -

Instabank lanserer samarbeid med Aker Yachts

Instabank annonserte i dag at de lanserer et samarbeid med Aker Yachts. Samarbeidet går ut på at Instabank tilbyr båtfinansiering til båtmeglingskjedens kunder. Aker Yachts er Norges største båtmeglingskjede for salg av brukte båter og yachter i alle størrelser. I dag har Aker Yachts båtmeglere fra Agderfylkene i sør til Finnmark i nord.

- Vår styrke har alltid ligget i det å gjennomføre et profesjonelt salg med profilering, visninger, kontrakts håndteringer, overtagelse, oppgjør - og finansiering. Vi mener Instabank er en perfekt match for finansiering – de er raske, heldigitale og leverer svært god kundeservice, sier Jens-Arne Dammyr, CEO, Aker Yachts.

Banksjef Robert Berg har også store forventninger til samarbeidet: - Instabank lanserte båtlån for kort tid siden, og vi er veldig stolte over at vi allerede har en så sterk og profilert distribusjonspartner for produktet. Vi ser frem til å utvikle samarbeidet med Aker Yachts videre. 

Emner


Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank tilbyr gunstige spareprodukter og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye tjenester og produkter som skal forenkle måten forbrukere bruker banktjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge