Gå videre til innhold
Instabank lanserer Instapay, et nytt Mastercard med lav rente

Pressemelding -

Instabank lanserer Instapay, et nytt Mastercard med lav rente

Instabank har lansert Instapay Mastercard et helt nytt kredittkort med en av markedets gunstigste renter. Instapay er kortet for den som betaler ned over tid, eller bare ønsker en fleksibel økonomisk buffer i bakhånd.

– Et typisk kredittkort har en rente på rundt 20-25 prosent, samt en «rentefri» måned. Med Instapay kortet derimot betaler kunden renter fra transaksjonsdatoen, men til gjengjeld får man en av markedets beste renter på kun 14,9 prosent. Dette gjør Instapay kortet til et bedre valg for de som ikke betaler ned hele kredittkortet sitt den første måneden, men pleier å spre det litt ut, sier administrerende direktør i Instabank Robert Berg.

Instapay kortet er utviklet med et kundebehov i tankene. 37 % av kredittkortkundene i dag betaler ikke ned hele kredittkortet sitt i løpet av den rentefrie perioden ifølge Retailmagasinet.

– La oss ta et eksempel her, sier Berg. Drømmesofaen er på salg – nedsatt fra 50 000 til 40 000 kr – og du er fristet til å slå til selv om du ikke har spart opp beløpet. Med et vanlig kredittkort vet du at du at den første måneden er rentefri, men du vet samtidig at du ikke har mulighet til å betale ned hele beløpet om en måned. Du ønsker derfor å undersøke hva det vil koste med Instapay kortet, som ikke har en rentefri periode, men til gjengjeld har lavere rente. Hvis du kjøper sofaen for 40 000 kr med Instapay Mastercard og betaler ned over 24 måneder, kommer sofaen på 47 462 kr totalt. Det betyr at du kan slå til nå og betale ned i ditt tempo – og fremdeles spare penger på å kjøpe sofaen på salg. Bruker du derimot ditt vanlige kredittkort med 21,99 % rente og betaler ned over samme tid, blir kostnaden 10 300 kr. Totalen for sofaen blir da 50 300 kr, og du ender opp med å betale mer enn fullpris – selv om du handler den på salg, sier Berg som også anbefaler kortet som en buffer om andre uforutsette utgifter skulle dukke opp.

På alle andre områder fungerer Instapay Mastercard akkurat som et vanlig Mastercard. Kortet kan brukes overalt hvor de tar Mastercard – det vil si i over 34 millioner butikker, nettbutikker og minibanker over hele verden.

Kunden kan også til enhver tid se en full oversikt over alle transaksjoner i nettbanken - umiddelbart etter kortet brukes - som er i tråd med Instabanks fokus på brukervennlighet, innovasjon og tilgjengelighet.

Fordeler med Instapay Mastercard:

  • Det smarteste kortet for de som betaler ned over tid
  • Kutt unødvendige rentekostnader med en av bransjens laveste renter
  • Få opptil 100 000 kr i kreditt
  • Søk på nett og få umiddelbart svar
  • Betal enkelt ved å «tappe»
  • Få full oversikt over transaksjoner umiddelbart i nettbanken
  • Bruk i alle minibanker og utsalgssteder som tar Mastercard – over hele verden
  • Få eksklusive tilbud og rabatter når du betaler med Instapay


Instapay Mastercard er tilgjengelig via et søknadsskjema på https://instabank.no/instapay/mastercard og du får svar umiddelbart.Låneeksempel: nom. rente 14,9 %, eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr

Kilde: http://retailmagasinet.no/nyhetsarkiv/kredittkort-6-av-10-betaler-regningen-straks

Emner

Kategorier


Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge