Følg Instabank

Instabank lanserer forsikring

Pressemelding   •   jul 06, 2017 08:54 CEST

Instabank lanserer denne uken et komplett tilbud av skadeforsikringsprodukter. Dette inkluderer blant annet hus-, innbo-, bil- og reiseforsikring for privatmarkedet i Norge.

Best på pris

Den nye satsingen gjøres uten å øke antall ansatte i banken, og det er en av forklaringene på hvorfor banken mener de kommer til å være svært konkurransedyktige på pris. – Vi kommer til å gå inn i markedet med en enkel og tydelig prismodell for enkeltforsikringer, men den store besparelsen ligger i å samle flere forsikringer hos oss. Våre kostnader øker ikke om kunden har flere forsikringer hos Instabank Forsikring, og denne besparelsen deler vi med kundene. Så enkelt er konseptet, sier banksjef Robert Berg.

Samarbeid med Troll Forsikring

Satsningen på forsikring muliggjøres ved en samarbeidsavtale mellom Troll Forsikring og Instabank. - Dette er første steg i samarbeidet, og vi vurderer å utvikle gjensidig distribusjon av flere produkter for hverandre i tiden fremover, sier Birger Pedersen, administrerende direktør i Troll Forsikring.

Effektiv drift og liten risiko

Styret i Instabank har store forventinger til nysatsningen. Den effektive driften gjør det mulig å adressere et helt nytt og stort marked uten særlige kostnader. Dette reduserer både risiko og den tid det tar å etablere seg innen forsikringsmarkedet, og det gir klare konkurransefortrinn.

Heldigitalt som alltid

Digitalbanken kommer til å tilby forsikringsproduktene heldigitalt. Alt er nettbasert, kundene skal ikke forholde seg til papirer. – Vi tror det er plass til en effektiv og fleksibel aktør som Instabank også innen forsikring. Å gjøre banktjenester enkle og heldigitale for kundene er vi gode på - og det er ikke alle forsikringsselskaper som kan si det samme om sine tjenester. Forsikring lanseres i tråd med vår filosofi om å tilby raske og enkle løsninger, opprettholde et effektivt driftsoppsett og kontinuerlig utvikle nye produkter, sier Robert Berg.

Lanseringen av forsikring kommer kort tid etter at banken tidligere i juni gikk ut med nyheten om oppstart av bankdrift i Finland i løpet av januar 2018.

Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank tilbyr gunstige spareprodukter og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye tjenester og produkter som skal forenkle måten forbrukere bruker banktjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.