Gå videre til innhold
Når du er klar - er vi her

Nyhet -

Når du er klar - er vi her

Vi lanserer i dag vår første kampanje, og den har budskapet: Når du er klar, er vi her.

Gjennom vår lanseringskampanje ønsker vi å rette fokuset mot forbrukeren. Vi mener at det er en selvfølge at du som forbruker skal bli tilbudt et fleksibelt lån - med en nedbetaling som passer for deg.

Vi syns også det er helt naturlig at du skal kunne bruke lånet til hva du vil, for vi har alle ulike ambisjoner som vi gjerne skulle realisert. Noen har planlagt å pusse opp i flere år - andre har lenge drømt om egen båt, eller om å endelig ta den opplevelsesferden. I Instabank er vi opptatt av ambisjoner, både store og små.

Mange vil si at få ting føles bedre enn ambisjoner som blir til handling. Og enkelte ganger er det faktisk greit å handle her og nå, fordi du er klar for det.

Vi har derfor skapt fire ulike karakterer og filmer, hvor vi har fokus på akkurat dette. Når du har planlagt noe lenge, har en ambisjon, og egentlig er helt klar - men mangler finansiering - så er vi her.

Reklamefilmene kan du se på TV 2 utover høsten, og i VG sin papiravis - og selvfølgelig i ulike digitale kanaler.

Emner

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge