Gå videre til innhold
Henrik tar ansvaret for betalingsløsninger hos Instabank

Nyhet -

Henrik tar ansvaret for betalingsløsninger hos Instabank

Ekspert på e-handel og nye betalingsløsninger, Henrik Gustafsson, blir en del av Insta-teamet som Sales Manager Retail & Online.

Henrik jobbet senest som salgssjef for betaling hos Lindorff, og har tidligere erfaring fra blant annet Klarna og PayEx.

- Etter 16 år i bransjen, og de siste ni årene i Oslo - ser jeg på dette som en naturlig vei videre for meg og en mulighet til å drive frem nye produkter og løsninger i en fremoverlent og nytenkende bank. Partnerskapet og samarbeidet med Skeidar blir spesielt spennende i tiden fremover, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Gustafsson.

Banksjef, Robert Berg, er veldig fornøyd med teamets nyeste tilskudd:

- Vi er glade for å få Henrik med på laget, og at kunne komme på plass hos oss så fort. Med hans brede og lange erfaring med noen av de største detaljhandlerne i Norden, er jeg ikke i tvil om at vi har funnet den rette mannen for oss. Vi har klare og store ambisjoner for utviklingen av fremtidens betalingsløsninger, og Henrik kommer til å få en avgjørende rolle i det arbeidet, sier Berg. 

Emner

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Relatert innhold

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank

Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge