Gå videre til innhold
Kundene er fornøyde med oss!

Blogginnlegg -

Kundene er fornøyde med oss!

Vi er kjempestolte og glade for å ha så fornøyde og gode kunder. Resultatet på kundetilfredshetsundersøkelsen fra februar er veldig hyggelig lesning.

I februar sendte vi ut en kundetilfredshetsundersøkelse til lånekunder. Vi skal være best på innsikt og tenke som kundene våre - derfor er vi opptatt av å få tilbakemeldinger og innspill.

Vi fant ut at over 90% av respondentene var fornøyde med oss - og over 80% vil helt sikkert eller sannsynligvis anbefale Instabank til andre. I tillegg har vi fått mange interessante og spennende tilbakemeldinger og innspill på hva vi bør fokusere på fremover, og hvordan vi kan bli enda bedre.

Her er noen av de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått:

- Jeg brukte Instabank for å betale ut dyre forbrukslån. Dette gjorde hverdagen min mye lettere. Fantastisk kundeservice og hadde pengene på konto samme dag.
Mann i 30-årene

- Lånesøknaden og prosessen er enkel å forholde seg til, og nettsiden deres er veldig brukervennlig. Jeg tok lån hos Instabank for å betale ut gammel gjeld. For meg har også månedbeløp en del å si, og Instabank kunne tilby en gunstig "deal" :-) Anbefaler Instabank på det varmeste!
Kvinne i 30-årene

- Jeg ble satt i kontakt med Instabank i forbindelse med at jeg ønsket bedre betingelser på mitt båtlån. Jeg fikk en meget god mottagelse. Selskapet virker på meg veldig ryddig og ordentlig og jeg ser frem til å ha en kundeforhold med dem.
Mann i 30-årene

- Instabank ordnet kjapt og greit lånet jeg trengte til refinansiering og egenkapital på en bil. Effektiv papirmølle gjennom nettet, raske svar og rask ekspedering hele veien. Fleksible løsninger som også kan endres underveis i låneperioden setter jeg også høyt. Hyggelig og imøtekommende stab både på mail og telefon. Dette var en trygg og god opplevelse. Instabank=anbefales! :)
Mann i 40-årene

- Stå på som dere gjør i dag videre! Jeg kommer til å råde andre til å bruke dere om de trenger litt ekstra. Dere gjør en super jobb!
Kvinne i 30-årene

Emner

Kontakter

Robert Berg

Robert Berg

Pressekontakt Banksjef (CEO) +47 97485610

Les våre nyheter og pressemeldinger

Instabank ASA er en norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i markedet ved å forenkle bruken av banktjenester.

Instabank

Drammensveien 175
0277 Oslo
Norge