Følg Instabank

Instabank med vellykket kapitalinnhenting

Pressemelding   •   mar 23, 2018 09:34 CET

Instabank gründere: Robert Berg (CEO), Gard Haugen (CFO), Eivind Sverdrup (Direktør Risk & Compliance)

Instabank har gjennomført en vellykket utstedelse av ansvarlig obligasjonslån og fondsobligasjonslån på til sammen 65 millioner.

Instabank ASA ("Banken") viser til melding av 9. mars 2018.

Banken har utstedt et tidsbegrenset ansvarlig lån på NOK 40 millioner med kupongrente 3 måneders NIBOR + 5,00 prosentpoeng p.a., med innløsningsrett etter 5 år. Banken har også utstedt et evigvarende fondsobligasjonslån på NOK 25 millioner med kupongrente 3 måneders NIBOR + 7,00 prosentpoeng p.a., med innløsningsrett etter 5 år.

- Kapitalinnhentingen er en viktig milepæl i bankens arbeid med videre vekst i både i Norge, Finland og etterhvert nye markeder, sier banksjef Robert Berg.

- Vi har nå et godt grunnlag for å videreføre arbeidet med utvikling av banken på en plattform som har vist seg meget fleksibel og skalerbar, fortsetter Berg.

Innbetalingsdato for begge lånene er 28. mars 2018

Lånene vil søkes notert på Nordic ABM.

Pareto Securities AS og SpareBank 1 Markets AS var tilretteleggere av obligasjonslånene.

Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon.

Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.

”Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.”

For mer informasjon: instabank.noFacebookTwitterLinkedinInstagram

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.