Følg Instabank

Stian tar den digitale markedsledelsen hos oss

Nyhet   •   okt 07, 2016 16:07 CEST

Analyseekspert, Stian Rismyhr, har blitt en del av vårt markedsteam som Digital Marketing Manager.

Stian jobbet senest hos iProspect som Head of Analytics og CRO (Conversion Rate Optimisation). Tidligere var han en viktig del av det digitale markedsteamet til Thon Hotels.

"Jeg har hatt en fantastisk tid i iProspect, men dette er en unik mulighet til å bli med å utvikle en annerledes og digital bank helt fra starten. Det kunne jeg ikke si nei til."

"Vi har en klar målsetting om å bli best i bransjen på innsikt og analyse – og Stian kommer derfor til å få en avgjørende rolle i det arbeidet," sier CMO i Instabank, Lauren Pedersen. "Stian har studert Informatikk på Universitetet i Oslo, har god og relevant erfaring – og er en utrolig hyggelig fyr. Vi er veldig glade for å få han med på laget."

Stian blir en del av vårt supre markedsteam. Det består allerede av CMO, Lauren (tidligere VP Marketing hos Cxense / Brand Director hos Opera Software) - og Marketing Communications Manager, Linn Åkredalen (tidligere merkevarekonsulent hos 6.SANS). Instabank er nå oppe i hele 19 ansatte.

Om Instabank

Instabank er en ny norsk digital bank som tilbyr høyrente-sparing og lån med fleksibel nedbetaling. Banken har klare ambisjoner om å forenkle bruken av banktjenester, og bli best på kundeopplevelser i markedet. De ansatte i Instabank består av en kombinasjon av erfarne ledere fra bankindustrien og kreative markeds- og analysehoder. Instabank er notert på OTC-listen. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.