Følg Instabank

Når du er klar - er vi her

Nyhet   •   okt 28, 2016 16:11 CEST

Vi lanserer i dag vår første kampanje, og den har budskapet: Når du er klar, er vi her.

Gjennom vår lanseringskampanje ønsker vi å rette fokuset mot forbrukeren. Vi mener at det er en selvfølge at du som forbruker skal bli tilbudt et fleksibelt lån - med en nedbetaling som passer for deg.

Vi syns også det er helt naturlig at du skal kunne bruke lånet til hva du vil, for vi har alle ulike ambisjoner som vi gjerne skulle realisert. Noen har planlagt å pusse opp i flere år - andre har lenge drømt om egen båt, eller om å endelig ta den opplevelsesferden. I Instabank er vi opptatt av ambisjoner, både store og små.

Mange vil si at få ting føles bedre enn ambisjoner som blir til handling. Og enkelte ganger er det faktisk greit å handle her og nå, fordi du er klar for det.

Vi har derfor skapt fire ulike karakterer og filmer, hvor vi har fokus på akkurat dette. Når du har planlagt noe lenge, har en ambisjon, og egentlig er helt klar - men mangler finansiering - så er vi her.

Reklamefilmene kan du se på TV 2 utover høsten, og i VG sin papiravis - og selvfølgelig i ulike digitale kanaler.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.